Uw medewerkers altijd en overal bereikbaar.

Overal en op elk moment bereikbaar zijn is tegenwoordig van groot belang. De bereikbaarheid en de snelheid waarmee telefoontjes worden afgehandeld is voor klanten vaak een belangrijke maatstaf voor tevredenheid. Ervoor zorgen dat uw medewerkers overal en altijd bereikbaar zijn is niet eenvoudig. Een dectsysteem biedt voor elke situatie de juiste draadloze oplossing in de vorm van het DECT-Z systeem, te weten het DECT-Z 1500 systeem en het DECT-Z 500 systeem. Deze oplossing kan gebruikt worden als draadloze uitbreiding op elke bestaande telefooncentrale.

Het DECT-Z 1500 systeem is, dankzij de modulaire opbouw, eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Het dekkingsgebied van het DECT-Z 1500 systeem wordt opgebouwd door basisstations. Het DECT-Z 1500 systeem kan aangesloten worden op basis van analoge toestelaansluitingen. Het aantal DECT-Z handsets, wat aangemeld kan worden, is 128.

Het DECT-Z 500 systeem wordt op de analoge toestelaansluiting van een telefooncentrale aangesloten en er kunnen max. 8 DECT-Z handsets aangemeld worden.
Het dekkingsgebied van het DECT-Z 500 systeem kan worden vergroot met repeaters, waarvan max. 3 in lijn (Repeater jump).

Voor beide systemen wordt de handset Z-3040 aangeboden. De opvallende vormgeving van deze handset is niet alleen een lust voor het oog, maar maakt ze ook bijzonder prettig in gebruik.

DECT-Z 1500:
Max 128 handsets en
32 basisstations
DECT-Z 500:
Max 8 handsets, 1 main unit en
6 repeaters
Handset Z-3040